Image
Image
Image
 

 

 

Makelaarsborden

V-Borden
v-bord v-borden vbord vborden Speciaal ontwikkeld voor de Makelaarsbranche. Hecht prima op gladde ondergronden zoals glas. Vanwege het lage gewicht zijn de V-borden makkelijk te vervoeren en makkelijk plaatsbaar!

Een geprinte sticker wordt op het buplex (kanaalplaat) gemonteerd en op maat gesneden. De flappen worden standaard naar binnen gevouwen.


 

50x70cm staand, 25 st € 375,-

Aantal:

50x70cm staand, 50 st € 705,-

Aantal:

50x70cm liggend, 25 st € 375,-

Aantal:

50x70cm liggend, 50 st € 705,-

Aantal:

 

Buplexborden
Buplexborden buplexbord makelaars bord makelaars bordenEen Open Huizen Route? Bestel onze buplex borden met zuignapjes. Zeer snel aan te brengen op elk raam, zonder het vervelende plakband! Deze borden gaan jaren mee!

 

 

 

 

 

 

Bublex 50x70cm € 14,95 per stuk

- 5% korting bij 2 of meer
- 10%
korting bij 5 of meer

Aantal:

 

Driehoeksborden
Driehoeksborden Driehoeksbord Driehoeks borden Driehoeks bordDriehoeksbordenreclame is op dit moment nog het enige reclamemedium dat uw bedrijf gedurende 10 dagen lang door middel van full-color posters in de picture zet. Driehoeksbordenreclame is zeer geschikt voor alle soorten bedrijven en producten, en zeer betaalbaar. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw boodschap het maximale rendement oplevert.

Het hele traject kan verzorgd worden: printen, aanvragen van de benodigde vergunningen en (indien mogelijk) het plaatsen van de driehoeksborden op de door u aangegeven voorkeurslocaties. Kortom: alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd.

Als u een campagne wilt opstarten door middel van onze driehoeksborden, dan kunt u de gemeenten waarin u wilt plaatsen aan ons doorgeven en wij bekijken direct wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Artpollo heeft voor u een speciaal pakket samengesteld:

25 driehoeksborden*,
10 dagen lang + printen van
80 full-color A0 posters voor
het tarief van € 985,-
exclusief btw, lege en precariokosten**

Aantal:

*) Het bestand dient minimaal 10 dagen voor aanvang van plaatsing van het driehoeksbord digitaal bij ons te worden aangeleverd. Wanneer u de posters zelf aanlevert dan dienen deze minimaal 7 dagen voor aanvang van plaatsing bij ons te worden aangeleverd.

**) Precario en lege kosten zijn de kosten die de gemeente berekend voor het afgeven van een vergunning. Er moet altijd eerst een vergunning worden aangevraagd en pas daarna mag er pas geplaatst worden. Plaatsen en ophalen zitten natuurlijk bij de prijs inbegrepen.


 

Alle prijzen op de website zijn exclusief btw en € 20,- verzendkosten. Wij berekenen geen opstartkosten!

Aanleverspecificaties V-borden, Duplex-borden en Driehoeks borden:
Alle bestanden moeten 1 op 1 opgemaakt worden op 150 dpi in CMYK en opgeslagen als jpg. Geen overvul, geen paskruizen of snijtekens. Tekst moet minimaal 3 tot 5cm van de rand gezet worden.

 

 

 

 
Zie ook de Algemene Voorwaarden

 

 

Reklamestudio Artpollo is gevestigd in Deventer Overijssel en de Stedendriehoek. De Stedendriehoek bestaat uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


             Inhoud Winkelwagen: